top of page

Zwangerschapsshoot

'Leg deze bijzondere tijd voor altijd vast'

 

Informatie

Boek een Zwangerschapsshoot op tijd, het liefst rond 30 tot 35 weken zwangerschap. . Je buik is dan op zijn mooist en zelf hou je nog niet al te veel vocht vast. Natuurlijk mag jouw partner en kindjes ook mee op de foto. Ik zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen tijdens de shoot. Ik neem de tijd en er zijn zoveel kledingwissels mogelijk als de tijd het toe laat. Na de shoot maak ik een grote selectie van de door mij gemaakte foto's. Deze krijgen jullie met watermerk te zien via een online gallerij. Er zijn drie verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Jullie kiezen welk pakket jullie willen afnemen en ik ga aan de slag met de nabewerking. 

De foto’s van de shoot kunnen gedeeld worden op social media en of de website van Lotzkinderfotografie. Heb je dit liever niet laat dit dan voor de shoot weten.

 

Meer informatie?   Stuur gerust een berichtje

Voorbereiding

Wat neem je mee?

In de studio hangt kleding waar je gratis gebruik van mag maken tijdens jou zwangerschapsshoot. Zie onderaan voorbeeldfoto's van de kledingstukken. Natuurlijk mag je ook zelf iets meenemen, zodat je jouw shoot echt uniek maakt. Denk hierbij aan een spijkerbroek, schoenen of ander kledingstuk dat goed bij jou past . Wat je in iedergeval mee mag nemen is naadloos lingerie in zwart en nude en indien gewenst een mooi lingeriesetje dat gezien mag worden.  De meeste foto's worden gemaakt met blote voeten, dus het is niet noodzakelijk om schoenen mee te nemen. Voor mannen en kinderen (op een uitzondering na) is er geen kleding beschikbaar in de studio.

Visagie & haarstyling

Eventueel is het mogelijk om haarstyling en visagie bij te boeken. Ik werk met een vaste visagiste (Kelly) die haar eigen ruimte heeft in de studio. Let op geef bij jou boeking aan of stuur later een berichtje dat je gebruik wil maken van visagie en/of haarstyling, zodat wij onze agenda's op elkaar kunnen afstemmen.

 

Prijs

Visagie 50.-

Haarstyling 40.-

Visagie en Haarstyling 75.-

Manicure en Pedicure

Er worden veel foto's gemaakt waarbij de handel (nagels) zichtbaar zijn. Zorg dus voor mooi verzorgde nagels. Ook bij kindjes is het mooi als de nageltjes er verzorgd uitzien.

bottom of page