top of page
Mommy en Me Lotte en Loé--1.jpg

Over mij

‘Mijn doel is het vastleggen van speciale moment die zeker niet vergeten mogen worden, zodat je de mooiste ervaringen weer kunt herbeleven’ 

 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Ik ben Lotte de Letter (30 jaar) en moeder van twee meiden. Je kunt mij omschrijven als vrolijk, creatief, gek op kinderen en ontzettend geduldig. Dat is namelijk iets wat je in dit prachtige beroep zeker nodig heb. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dat is dan ook iets wat ik als fotografe wil overbrengen aan mijn klanten. 

 

Als moeder zijnde weet ik heel cliché hoe snel de tijd gaat. Het begint al bij de zwangerschap. De negen maanden vliegen voorbij en voor je het weet sta je op het punt te bevallen. Ook die zware uren gaan voorbij en dan heb je jouw kleintje in je handen. Een prachtig moment wat je je leven lang niet zal vergeten. Maar dan begint het, jouw kleintje groeit met de dag. Het gaat ontzettend snel en voor je het weet ben je bezig met het plannen van zijn of haar eerste verjaardag. Het zijn de mooiste momenten uit jullie leven en deze fotografeer ik graag voor jullie, zodat je ze weer op elk moment kunt herbeleven. 

 

Liefs,

 

Lotte

bottom of page