top of page

Cakesmash

‘Een onvergetelijke fotoshoot waarmee je de eerste verjaardag van je kindje viert’
Het jaar is voorbij gevlogen. Jullie  kindje wordt alweer 1 jaar. Laat deze gebeurtenis niet zomaar voorbij gaan en boek een cakesmash voor jou kleintje. 

  • 1 uur 30 min.

    Vanaf 275 euro
Cakesmash Belle bewerkt-02247.jpg

Wat is een Cakesmash?

Een Cakesmash is een overgewaaide hit uit Amerika die je steeds meer in Nederland ziet. Bij een Cakesmash maak ik spontane foto’s van jullie kindje, terwijl hij of zij ongegeneerd zit te smullen van de taart. Plakkerige handjes, vieze snoetjes en cake in het haar, bij een Cakesmash mag het allemaal. 

Wanneer boek ik een Cakesmash?

Boek een Cakesmash voor jouw kindje op tijd. De Cakesmash vind meestal plaats ongeveer 6 weken voor de verjaardag van jouw kindje. De foto’s heb je dan op tijd binnen en kun je gebruiken voor de uitnodiging.

Welke thema’s kun je kiezen voor een Cakesmash? 

Inmiddels zijn er al vele kindjes komen smashen in de studio en zijn er al veel leuke thema’s voorbij gekomen. Ben je benieuwd welke thema’s neem dan een kijkje bij mijn Portfolio. Ook op Instagram onder hoogtepunten worden wekelijks nieuwe thema’s toegevoegd. Heb je zelf een leuk thema in gedachten vraag dan naar de mogelijkheden. De taart word ook door Lotz kinderfotografie geregeld. Heb je zelf al helemaal in je hoofd welke taart je graag zou willen dan mag je dit van te voren laten weten, zodat ik de gewenste taart voor jullie kan bestellen. 

Wat neem ik mee naar een Cakesmash?

Naast de spullen die je normaal gesproken meeneemt als je met jouw kleintje op pad gaat mag je het volgende meenemen:

  • Eventueel kleertjes voor tijdens de shoot als je geen gebruik wilt maken van de kleertjes die in de studio beschikbaar zijn 

  • Een handdoek voor na het badje

  • Een koekje

  • Een flesje drinken

  • Makkelijke kleertjes voor na de shoot

 

Doe zelf ook geen mooie kleren aan. Door het optillen van jouw kleintje is de kans groot dat jouw kleren ook onder de taart zullen zitten.
 

Ben je benieuwd naar de kleertjes die ik in de studio heb hangen, neem dan even een kijkje op mijn Instagram account @lotzkinderfotografie. Bij hoogtepunten vind je een groot gedeelte van de kleertjes die gebruikt mogen worden tijdens de shoot. 
 

bottom of page