top of page
c7125bbf567cf95b45c44c9cdec1c831.jpg

Christmas mini sessies

Na het enorm grote succes van de voorgaande 5 jaren pakken we dit jaar weer groot en mooi uit. De Christmas minishoots. In de nieuwe studio vinden dit jaar maar liefst 7 dagen achter elkaar Christmas minishoots plaats. Vorig jaar zaten we met 78 shoots zo goed als helemaal vol geboekt, dus ben dit jaar op tijd met reserveren om voor jouw het juiste plekje te bemachtigen. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Dit jaar staan er weer twee nieuwe unieke decors klaar om zowel kindjes alleen als gezinnen op de foto te zetten! 

De shoot duurt ongeveer 30 tot uiterlijk 45 minuten. Hierin is ruimte voor eventueel een kledingwissel. Voor gezinnen/ families met meer dan 3 kinderen adviseer ik om 2 tijdsloten achter elkaar te boeken. De shoot is geschikt voor alle leeftijden. Hou er wel rekening mee dat de mogelijkheden voor de allerkleinste (0-4 maanden) iets beperkter zijn.

Prijs van de shoot is 100 euro. 

Hierbij zitten 5  digitale foto's inbegrepen. Eventueel zijn extra digitale foto's bij te bestellen voor 7,50 per stuk. 

Belangrijke mededeling:

Voorgaande jaren heb ik gemerkt dat klanten zonder geldige reden de shoot op het laatste moment af hebben gezegd. Is jouw kindje ziek dan is dat erg vervelend, maar dan kunnen we de shoot verzetten naar een ander tijdstip. Wil je dit niet en heb je niet binnen 72 uur van te voren afgezegd dan ben ik helaas genoodzaakt om 50% in rekening te brengen.

Ben daar dus bewust van op het moment van reserveren. 

 

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

Contact

Heb je nog andere vragen stuur gerust een berichtje

0639117339

bottom of page