top of page

BABY/KIDS EN FAMILIEFOTOGRAFIE

Voordat je het vergeet hoe klein ze waren

Informatie
 

We maken tegenwoordig honderden foto's met onze telefoon. Maar wees eens eerlijk hoe vaak sta je er zelf op?

Het vastleggen van herinneringen vind ik ontzettend belangrijk, zodat je later wanneer de kinderen groot zijn nog eens kan terug kijken naar de tijd dat zij nog klein waren.

 

Een baby/kids en familie fotosessie is mogelijk vanaf elke leeftijd.. Het is ook mogelijk om deze fotoshoot te boeken voor  meerdere families tegelijk. Denk bijvoorbeeld aan opa en oma met hun kinderen en kleinkinderen.  Ik heb een zwarte, witte, grijze en beige achtergrond tot mijn beschikking. Jullie mogen zelf bepalen wie met wie op de foto mag en we maken er samen een leuke herinnering van.

Na de shoot maak ik een grote selectie van de door mij gemaakte foto's. Deze krijgen jullie met watermerk te zien via een online gallerij. Er zijn drie verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Jullie kiezen welk pakket jullie willen afnemen en ik ga aan de slag met de nabewerking. 

De foto’s krijg je uiterlijk binnen 3 weken opgeleverd. 

De foto’s van de shoot kunnen gedeeld worden op social media en of de website van Lotzkinderfotografie. Heb je dit liever niet laat dit dan voor de shoot weten.

Voorbereidingen
 

Styling tips

Wanneer je met twee of meerdere personen op de foto gaat is het belangrijk dat de kleuren van jullie kleding met elkaar matchen. Ieder moet wel gewoon lekker zichzelf blijven, dus als de ene liever een jurkje draagt en de andere een overhemd is dat helemaal goed. Zorg ervoor dat de kleding netjes is gestreken en de schoenen schoon zijn. Het is namelijk niet mogelijk om de schoenen helemaal schoon te bewerken. Mijn voorkeur zelf gaat uit naar kleding zonder drukke print en teksten, maar uiteraard ligt de keuze bij jullie.

Visagie en haarstyling

Eventueel is het mogelijk om haarstyling en visagie bij te boeken. Ik werk met een vaste visagiste (Kelly) die haar eigen ruimte heeft in de studio. Let op geef bij jou boeking aan of stuur later een berichtje dat je gebruik wil maken van visagie en/of haarstyling, zodat wij onze agenda's op elkaar kunnen afstemmen.

 

Prijs

Visagie 50.-

Haarstyling 40.-

Visagie en Haarstyling 75.-

Verzorging

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat de kindjes er verzorgd uitzien. Dit is gelukkig voor bijna iedereen vanzelfsprekend, maar hieronder nog een aantal tips die vaak vergeten worden.

- zorg ervoor dat de nagels netjes geknipt zijn, nagellak mag maar het is dan wel mooi als de nagellak er nog goed opzit

- Mijn advies is om de kindertattoo's thuis te verwijderen mochten jullie deze niet terug willen zien op de foto.

bottom of page