top of page

NEWBORNFOTOGRAFIE

Uw pasgeboren baby, zo klein, teder en zoet.. U kunt er vast uren naar kijken. Ik leg deze periode graag voor u vast .

  • 3 uur

    Vanaf 325 euro

Informatie

Boek een newbornshoot op tijd, het liefst rond de 20 weken zwangerschapshap. Wanneer u bent bevallen laat u dit zo snel mogelijk weten, zodat we een definitieve datum kunnen plannen. Ik plan de newbornshoot meestal tussen de 8ste en de 18de dag na de geboorte. Moeder en kind zijn dan hopelijk een beetje hersteld van de bevalling en uw pas geboren baby'tje is dan nog goed in een diepe slaap te krijgen. Ook is het navelklemmetje eraf en heeft u vooraf volop kunnen genieten van de kraamweek. 

(Wanneer u langer in het ziekenhuis moet blijven door omstandigheden laat u mij dit dan ook tijdig weten, zodat ik hier rekening mee kan houden in mijn planning.)

De sessie duurt ongeveer 3 tot 4 uur. Soms kan het even duren voordat uw kindje in diepe slaap is, maar ik ben ontzettend geduldig en neem alle tijd om rust te creëren voor jullie kleintje. Ik fotografeer uw kindje slapend in de mooiste poses. Natuurlijk is er tijd voor een voeding tussendoor. Ook probeer ik altijd wat kleine details mee te fotograferen. Denk hierbij aan de handjes en voetjes.


Mochten jullie graag foto's willen als gezin of met broertje(s) en of zusje(s) dan is dat zeker mogelijk.


Met veel liefde en geduld zal ik met jullie kleintje omgaan. Veiligheid staat bij mij voorop. Mocht ik een assisterende hand nodig hebben dan zal ik papa of mama altijd vragen om te helpen. Jullie mogen tijdens de shoot toekijken en wegsmelten hoe jullie kleintje in de liefste poses word gefotografeerd.

Na de shoot maak ik een grote selectie van de door mij gemaakte foto's. Deze krijgen jullie met watermerk te zien via een online gallerij. Er zijn drie verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Jullie kiezen welk pakket jullie willen afnemen en ik ga aan de slag met de nabewerking. 

De foto’s van de shoot kunnen gedeeld worden op social media en of de website van Lotzkinderfotografie. Heb je dit liever niet laat dit dan voor de shoot weten.

 

Meer informatie?   Stuur gerust een berichtje

Voorbereiding

Wat neem je mee?

Mocht je al een zwangerschapsshoot hebben gedaan bij Lotz kinderfotografie dan is het misschien leuk om gebruik te maken van dezelfde kledingstukken als tijdens jouw zwangerschapsshoot, mocht je zelf natuurlijk ook op de foto willen. Anders raad ik jullie aan om een zwart, beige of wit kledingstuk mee te nemen waar je jezelf prettig in voelt. Het zou het mooiste zijn als de kleuren van de kleding van jullie als ouders bij elkaar passen.

Voor de baby mag je de gebruikelijke dingen meenemen, die je anders ook mee zou nemen als jullie op pad gaan. Denk hierbij aan luiers, luierdoekjes, speentje, fles (wanneer je geen borstvoeding geeft) en voeding. Ik kledingsetje is niet nodig maar mag natuurlijk wel indien gewenst.

Visagie en haarstyling

Bij de newbornshoot raad ik het af om visagie of haarstyling erbij te boeken. Een newbornshoot duurt vaak toch wel wat langer dan de andere shoots. Voel je jezelf al weer wat beter en wil je graag foto's met jullie kleintje dan is een mooie basic make-up look voor deze shoot voldoende.

Manicure

Er worden vaak foto's gemaakt met de handen van papa en/of mama. Het zou mooi zijn als de nagels er verzorgd uitzien.

Newbornshoot Jayson-01708
Newbornshoot Louise--17
Newbornshoot Joya-00004-2
Newbornshoot Claire-01890-2
Newbornshoot Lux-04235
17853499688553060
Newbornshoot Jayson-01817-2
Newbornshoot Joya--6
Newbornshoot Jayson-01727
Newbornshoot Claire-01858-2
17995794625688766
Newbornshoot Claire-01916
Newbornshoot Lux-04098-2
Newbornshoot Claire-01885-2
Newbornshoot Noé-2-3
Newbornshoot Zayn-02302
Newbornshoot Joya--4
Newbornshoot Lux-04285
Newbornshoot Mitch--7
Newbornshoot Mace--64
bottom of page