top of page

(2-1) portret

'Elk kind is uniek, laat ze zichzelf zijn en laat mij dit voor jullie vastleggen'

  • 1 uur

    Vanaf 150 euro
  • 1 uur

    225 euro

De sessies

Uitleg en prijzen

portretsessie

Wat is een portretsessie?

Een portretsessie is een shoot die vooral gericht is op het gezicht van u kind. Bij de portretsessie gebruik ik standaard een zwarte of witte achtergrond. De zwarte achtergrond zorgt voor krachtige en tijdloze foto's. De witte achtergrond zorgt voor pure en zachte foto's. 

 

Een portretsessie is mogelijk vanaf een persoon en kost €150,- euro. Bij elk kindje extra word er €50,- euro extra in rekening gebracht.  Bij een portretsessie krijg je 10 foto's in kleur en zwart-wit opgeleverd. In het weekend geldt er een weekendtoeslag van €40,- 

2-1 portretsessie

U heeft het vast wel eens voorbij zien komen. Twee halve gezichten naast elkaar. Ontzettend mooi om de gelijkenissen en de verschillen te zien tussen uw twee kinderen. Tijdens deze shoot worden er ook foto's van elk kindje apart gemaakt en een paar normale foto's samen. Bij een tweegezichten shoot krijg je 6 foto's en het 2-1 portret in kleur en zwart-wit opgeleverd. Een twee gezichten shoot kost €185,- euro.

In het weekend geldt er een weekendtoeslag van €40,- 

 

Wat neem ik mee naar de shoot?

De foto's die ik maak voor het 2-1 portret maak ik altijd zonder shirt.

De wat ouderen meisjes kunnen het beste een zwart basic hemdje aan doen met spaghettibandjes. Eventueel kunnen dan heel even de spaghettibandjes omlaag bij de schouder, zodat deze niet zichtbaar zijn bij het 2-1 portret. Bij de portretshoot komt alleen het gezicht en de schouders op de foto. Uw hoeft dus alleen bovenkleding mee te nemen. Komt u met 2 of meer kindjes naar de studio en wilt u graag ook foto's samen neem dan kleding mee die met elkaar matcht. Heeft u zelf een ander leuk idee en wilt u iets anders meenemen mag dat natuurlijk ook. Mijn advies is om geen kleding aan te doen met felle kleuren, drukke prints of grote teksten. 

Na de shoot

Na de shoot maak ik een grote selectie van de door mij gemaakte foto's. Deze krijgen jullie met watermerk te zien via een online galery. Jullie kiezen welke foto's jullie willen afnemen en ik ga aan de slag met de nabewerking. De foto’s krijg je uiterlijk binnen 3 weken opgeleverd. 

 

De foto’s van de shoot kunnen gedeeld worden op social media en of de website van Lotzkinderfotografie. Heb je dit liever niet laat dit dan voor de shoot weten.

bottom of page