top of page

Announcement
Zwangerschapsaankondiging

 

Gefeliciteerd jullie verwachten een kindje! Wil je dit goede nieuws op een mooie manier met iedereen delen, boek dan een zwangerschapsaankondigingshoot!

De sessies

Uitleg en prijzen

Zwangerschapsaankondiging shoot

Wat is een Zwangerschapsaankondiging shoot?

De naam zegt het eigenlijk al. Je/ Jullie zijn zwanger en willen dit graag met iedereen op een leuke manier delen. Boek dan een  zwangerschapsaankondiging shoot en laat met een mooie foto iedereen weten dat jullie een kindje verwachten.

Prijs van de shoot

Een zwangerschapsaankondiging shoot duurt ongeveer 30 minuten en kost €75,-euro. Er zitten 2 foto's bij de shoot inbegrepen. Extra foto's zijn eventueel bij de 

In het weekend geldt er een weekendtoeslag van €40,- 

Wat neem ik mee naar de shoot?

Jullie zelf kiezen natuurlijk wat en wie je mee wilt nemen tijdens de shoot. Hieronder enkele voorbeelden:

- Echofoto

- Rompertje

- Slofjes

- Speentje

Hebben jullie al een kindje of ander huisdier en wil je die graag erbij op de foto hebben is dat natuurlijk ook mogelijk.

Na de shoot

Na de shoot maak ik een grote selectie van de door mij gemaakte foto's. Deze krijgen jullie met watermerk te zien via een online galery. Jullie kiezen welke foto's jullie willen afnemen en ik ga aan de slag met de nabewerking. De foto’s krijg je uiterlijk binnen 1 week opgeleverd. 

 

De foto’s van de shoot kunnen gedeeld worden op social media en of de website van Lotzkinderfotografie. Heb je dit liever niet laat dit dan voor de shoot weten.

bottom of page