top of page
Nora-Lynn -01840.jpg

Het fotoshoot jaarabonnement

Project Manager

Phone:

 Little moments..

 Big memories..

Van Zwangerschap tot het vieren van zijn of haar eerste verjaardag!

Address:

Elke maand een vast bedrag 

Gratis Album

Geen weekend toeslag

Date of Birth:

12 maanden       80,- per maand

Het fotoshoot jaarabonnement

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Een prachtige periode breekt aan. Het allereerste levensjaar is een hele bijzondere. Van baby tot Dreumes ontdekt je kindje de wereld om zich heen. De ontwikkelingen gaan zo ontzettend snel en voor je het weet is het eerste jaar alweer voorbij. Helaas komt deze tijd nooit meer terug. Hoe mooi is het om dit eerste levensjaar voor altijd vast te leggen tijdens 4 verschillende fotoshoots gedurende het eerste jaar van jullie kindje(s).

Wat houdt dit abonnement in? Het jaarabonnement bevat 4 losse fotoshoots, waarbij we u en uw gezin in verschillende periodes gedurende het eerste levensjaar van jullie kindje(s) op de foto zetten. U heeft keuze uit de onderstaande fotoshoots:

- Zwangerschapshoot

- Newbornshoot

- Baby | kids | familieshoot

- Cakesmash

- Portretshoot

- Zwangerschapsaankondiging Minisessie

- Kerst minisessie

- Pasen minisessie

- Valentijn minisessie

- Mommy en me Minisessie

- Buiten minisessie

Uw kiest zelf welke 4 fotoshoots u zou willen doen. Bij elke fotoshoot zitten 10 bewerkte foto's ingrepen. Extra foto's bijbestellen is eventueel mogelijk. Ook ontvangt u na alle shoot één album van 20x20 cm met alle foto's van de 4 shoots die u heeft gedaan. 

De hoogte van de korting is afhankelijk van de shoots die u graag zou willen doen. Bij tarieven vindt u de oorspronkelijke prijzen van de shoots.

Heeft u interesse in het fotoshoot jaarabonnement neem dan contact op via het contactformulier.

bottom of page